Sunday 27 October 2013

Een Bulgaarse vennootschap oprichten voor 650 euro

Een Bulgaarse vennootschap oprichten is bij Belgian Bulgarian Partners een eenvoudige zaak. Wij regelen alles van a tot z en wij regelen uw verblijf als u voor de oprichting naar Bulgarije wenst te komen. U hebt ongeveer 1 dag nodig om alle zaken te regelen, in iedere vennootschap zijn twee bankrekeningen inbegrepen (lev en euro) en twee visakaarten.

Wij zijn een accountantshuis en kunnen dus ook uw boekhouding verzorgen. Op onze blog kan u een virtuele wandeling maken door ons kantoor. Ons team bestaande uit 11 man/vrouwen zullen graag op al uw vragen antwoorden.

Vrije vestiging. Een ieder mag een onderneming verplaatsen of starten in ieder EU land, ook wanneer dit uitsluitend om fiscale redenen is gedaan. Bulgarije heeft laagste belastingen van Europa: inkomstenbelasting, dividendbelasting, royaltybelasting en vennootschapsbelasting. Hierdoor, zoeken steeds meer ondernemers hun toevlucht in het fiscaal vriendelijke Bulgarije voor het vestigen van hun onderneming of holding.

Bulgarije kent de volgende belastingtarieven:
  • Er is geen vermogenswinstbelasting bij verkoop van onroerend goed op voorwaarde dat u maximaal één verkoop in een periode van vijf jaar realiseert. Voldoet u niet aan deze voorwaarde, betaalt u 10 procent vermogenswinstbelasting.
  • Sinds 1 Januari 2008 geldt een algemene ‘flat tax ‘ van 10 procent op inkomsten van personen en winsten van bedrijven.
  • Dividendbelasting is 5 procent. Dit kan het aantrekkelijk maken om een permanent adres in Bulgarije te bezitten en ‘tax resident’ te worden.
Pas op met goedkope aanbieders van Bulgaarse vennootschappen. Uw bedrijf kan door hen worden gevestigd op slecht bekend staande adressen en aan de vele en complexe wettelijke verplichtingen wordt meestal niet voldaan. Goedkoop wordt op die manier duurkoop. Wij kunnen u goed adviseren over dit onderwerp en begeleiden u met onafhankelijk juridisch advies bij de oprichting die wordt uitgevoerd door ons eigen kantoor.

Bel op nummer  +32486858239 voor meer informatie.