Saturday 5 October 2013

EEN WONING IN KARLUKOVO NIET PRECIES WAT U ZOEKT ?

Belgian Bulgarian Tax & Law Consultants
                              presenteert
HET PROJECT KARLUKOVO


Het project zelf bestaat uit de bouw van een woonwijk met 120 woningen met 2 en 3 slaapkamers en  20 woningen voor permanent verblijf met 1 slaapkamer en 36 luxe vakantieverblijven. Een gemeenschappelijke groene zone, zwembad met zonneterras en barbecue plaats en wellnesssalon.
Het project Karlukovo wordt ontwikkelt door een consortium van Belgische beleggers verenigd in de groep rond BELGIAN BULGARIAN TAX & LAW CONSULTANTS waarbij de grond volledig eigendom is. De bouw wordt gerealiseerd onder Bulgaarse en Belgische supervisie door een Bulgaarse bouwmaatschappij onder leiding van Belgen ter plaatse. Het geheel wordt gebouwd volgens de laatste scherpe  bouwnormen. Vanzelfsprekend is het geheel aardschok bestendig.



De verkoop van de woningen in het project Karlukovo is in handen van een joint venture van een  Bulgaars en een Belgisch kantoor. Zodoende kan er een uitstekende service worden verleend en is de communicatie optimaal.

Zij ontvangen u graag en gastvrij in Bulgarije.
Bel vrijblijvend op +359 2981 90 33
Of email: taxandlawconsult@gmail.com



IS EEN WONING IN KARLUKOVO NIET PRECIES WAT U ZOEKT ?

Als projectontwikkelaar hebben wij voor u precies de woning die u zoekt. Wij zijn geheel onafhankelijk van bouwmaatschappijen. Zodoende kunnen wij u adviseren in Uw belang en u behoeden voor een miskoop.