Wednesday 2 October 2013

Wie zijn wij en wat hebben wij te bieden?


·      Recrutering van personeel: Beris Recruitment, firma binnen de Sas Holdings Group uit Bulgarije, heeft  ervaring in het werven en selecteren van personeel, of het nu in de bouwsector of techniek of de gezondheidszorg is, onze consultants zijn in staat om de door u gezochte man of vrouw te vinden. Wij beschikken over een grote database, adverteren landelijk in Bulgarije en alle kandidaten ondergaan een grondige selectieprocedure. Wij hebben ons kantoor in het hart van Sofia (Bulgarije).
·      Detachering: Een  geselecteerd aannemersbedrijf uit ons ruime klantenbestand neemt werken aan in onderaanneming, zorgt voor huisvesting en mobiliteit van het personeel. De gemotiveerde werknemers zijn flexibel inzetbaar. CAO voorwaarden worden strikt nageleefd en wij verzorgen de Limosa registratie, die in Belgie verplicht is. Voor al onze werknemers geldt, dat een A1 document wordt aangevraagd, waarmee wordt aangetoond, dat de sociale verzekeringspremies ingevolge EU verordening 1408/71 in eigen land worden afgedragen. Belgian Bulgarian Partners die eveneens deel uitmaakt van de Sas Holdings Group verzorgt de administratie van a tot z voor de aannemers en daar is inbegrepen alle verzekeringen zoals repatrieeringsverzekering in geval van overlijden, ziekteverzekering, ongevallen op het werk verzekering en reisverzekering. Belgian Bulgarian Partners is verzekeringsagent van de groep Interamerican en erkend accountantshuis in Bulgarije.

Waarom Beris Recruitment?

·      Beris Recruitment wordt geleid door een ervaren team, waar Bulgaren, Nederlanders en Belgen deel van uitmaken. Wij beschikken over een licentie om te recruteren. Op de werkvloer wordt Nederlands, Engels of Duits  gesproken, onze personeelsconsulent is op gezette tijden op de werkplek om mensen -zeker in het begin van hun buitenlandse carriere- te begeleiden.
·      Wij hebben geen grote overhead, dus onze kosten zijn laag.


Indien u geinteresseerd bent in onze dienstverlening, neemt u dan contact met ons op.